Vi gör två saker.

Varumärken & kommunikation.

Och mycket mer.

 

Vårt mål är alltid att skapa smart kommunikation med spets.

Det gör vi genom att sätta ihop ett modigt, nyfiket team av kreatörer som alltid vill ge dig plentymore. Under vårt tak finns människor som spånar fram idéer, designar, nördar ner sig i WordPress, analyserar, skriver, animerar, filmar, redigerar och håller i helheten. Den röda tråden är att vi utvecklar och förvaltar din kommunikation och bygger ett varumärke man gillar. Från strategi och identitet till idé och aktivering.

Våra kunder uppskattar oss för vår smidighet och vår långsiktighet, att få ett enkelt, rakt och personligt samarbete från start till mål. Vi är rätt match för dig om du söker efter en reklambyrå i Göteborg

VARUMÄRKEN

Var börjar du och hur fortsätter du?

Varumärkesresan stannar aldrig. Den påverkas av dig, kunder, konkurrenter och omvärlden. Vi kan göra ditt varumärke tydligt och omtyckt.

När vi jobbar med företag, organisationer eller ideella föreningar börjar vi ibland med ett blankt blad. Då är vårt uppdrag att börja från grunden genom att ta fram en varumärkesplattform, visuell identitet och en tonalitet (språklig ton).

Andra gånger blir vårt fokus att utveckla, stärka och förvalta varumärket. Vi har också uppdragsgivare som endast är i behov av en särskild punktinsats. Som en ny webb till exempel. Men även en webb behöver förvaltas. Glöm inte det. På ett eller annat sätt gör alla våra kunder någon form av varumärkesresa.

Vi ser till att ert varumärke blir hållbart. Ett varumärke man helt enkelt gillar plentymore (mycket mer) än andra!

KOMMUNIKATION

Kommunikation handlar inte om att skrika högst, utan om att prata på rätt sätt, i rätt kanaler, till rätt mottagare. Vi skräddarsyr din kommunikation.

Hur vi hjälper dig att hamna exakt rätt i kommunikationsdjungeln kan se olika ut och alla uppdrag är unika. Men eftersom vi arbetar med en rad olika branscher kan vi också hitta synergier, idéer och uppslag från våra tidigare erfarenheter.

Vi producerar allt från webbplatser och filmer till klassiska annonser och trycksaker. Det är själva slutresultatet. Men vi fungerar ofta som bollplank och idésprutor. Lika ofta är vi med och planerar, samt sköter den regelbundna kommunikationen som skapar en tydlig närvaro.

Vi tar fram kreativ design som väcker rätt känslor och vi utvecklar den där starka grundidén som blir bärande när en ny tjänst eller produkt ska förklaras på ett tilltalande sätt. Och vi tar fram digitala lösningar som gör det så enkelt som möjligt för era kunder att hitta er och använda ert erbjudande.

Hos oss får du ett enkelt, rakt och personligt samarbete från start till mål.
Vi är din reklambyrå i Göteborg.