KUND

Contica

SERVICE

+ Webbdesign
+ Animeringar
+ UX
+ Prototyper

SAMMANFATTNING

Contica vill inspirera, bjuda på kunskap och förklara hur systemintegration fungerar i praktiken. Då behövs en webb där designen speglar varumärket och stärker den visuella upplevelsen.

Conticas arbete med systemintegration bidrar till livsviktiga samhällsfunktioner.

Contica är integrationspartnern som är med och driver Sveriges digitala samhällsutveckling och de vill göra det hållbart. De hjälper bland annat rederi, retail, sjukvård och skola till en mer effektiv IT-miljö och gör dem redo för framtiden. De är experter på digitala broar mellan olika system och har höga krav på digitala lösningar.

Att vara en del av deras digitaliseringsresa och förverkliga deras visioner och funktioner i en helt ny visuell identitet på webben är därför smickrande. Ett arbete som inneburit att bygga ett visuellt starkt varumärke man gillar, där färg och form sticker ut och bjuder in. Där designen får ta plats och guidar besökaren vidare och där uttrycket andas både teknik och människa. Att Conticas målsättning är att digitala lösningar gör processer smidigare och livet enklare hoppas vi märks!

Färgschema

Moduler

Behöver ditt företag eller organisation ny webbdesign eller en ny visuell identitet? Kontakta oss för ett första samtal om hur vi bäst kan hjälpa till.

Vill du höra mer är du välkommen att kontakta Lisbeth Christensson:

E-post: lisbeth@plentymore.se
Tel: 0733-50 29 99 | 031-775 88 81