KUND

Gårdstensbostäder

SERVICE

+ Branding
+ Profil
+ Trycksaker
+ Webb

SAMMANFATTNING

Gårdstensbostäder har stor del i att stadsdelen Gårdsten har utvecklats till en förebild för andra bostadsområden. Vårt löpande samarbete går flera år tillbaka i tiden med allt från kampanjer och webb till annonser och ett stort 20-årsjubileum.

Socialt, ekologiskt och ekonomiskt

Gårdsten i Göteborg har gått från utsatt stadsdel till ett populärt och växande område med nya aktörer som vill etablera sig och bygga på plats. Den utvecklingen har till stor del varit möjlig genom Gårdstensbostäders närvaro i området och deras kontinuerliga kommunikation.

Till 20-årsjubileumet, som belyste vägen till ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart Gårdsten, utformade vi den övergripande kommunikationen. Firandet bjöd bland annat på scenshow på Gårdstensdagen, en informativ film på två språk, en egen jubileumssymbol och en utställning om områdets framgångsresa som toppades med en film där de boende medverkade. Utöver jubileumskommunikationen har vi regelbundet hjälpt Gårdstensbostäder med insatser som uppdatering av den grafiska profilen, kampanjer, webb, broschyrer och pressreleaser.

Behöver du kommunikation som anpassas till många olika kanaler? Hör av dig till oss!

Vill du höra mer är du välkommen att kontakta Lisbeth Christensson:

E-post: lisbeth@plentymore.se
Tel: 0733-50 29 99 | 031-775 88 81