KUND

KUNGÄLVSBOSTÄDER

SERVICE

+ Branding
+ Profil
+ Webb
+ Trycksaker

SAMMANFATTNING

Plentymore utvecklar inte städer, men vi hjälper dem som jobbar med det. I Kungälvsbostäders arbete med att utveckla Kungälv genom nybyggnationer, ombyggnader och renovering, har vi varit med på hela varumärkes- och kommunikationsresan.

Det började, precis som med en husbyggnation, från grunden. I det här fallet betydde det varumärkesarbete, utformning av visuell identitet, samt nytt kommunikationskoncept.

Kommunikation byggd från grunden

Kungälvsbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som erbjuder alla typer av hem. Som en viktig aktör i utvecklingen av Kungälv har bolaget gjort en förändringsresa för att stärka sitt varumärke och sin kommunikation. På den resan har vi varit med som en strategisk partner sedan 2017. Det började, precis som med en husbyggnation, från grunden. I det här fallet betydde det varumärkesarbete, utformning av visuell identitet, samt nytt kommunikationskoncept – något som sedan dess har varit återkommande i vårt samarbete. Vi har också vidareutvecklat deras hyresgästtidning, bidragit med webbdesign/UX, producerat informationsfilmer och broschyrer och fotograferat allt från fastigheteter till hyresgäster.

Ska ni inleda en ny varumärkes- eller kommunikationsresa? Kontakta oss så kan vi prata mer.

Vill du höra mer är du välkommen att kontakta Lisbeth Christensson:

E-post: lisbeth@plentymore.se
Tel: 0733-50 29 99 | 031-775 88 81